عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

برای کاهش در منطقه؛ آلمان دست به دامن ایران شد

وزارت خارجه آلمان با اشاره به حمله به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن از ایران خواست از نفوذ خود برای کاهش تنش‌ها در منطقه استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آلمان به حمله پهپادی شب گذشته به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن که به کشته شدن دست کم سه سرباز آمریکایی منجر شد واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.

 

وزارت خارجه آلمان در موضعگیری خود گفته، «حملات شبه نظامیان وابسته به ایران که به کشته شدن نظامیان آمریکایی منجر شد را به شدت محکوم می‌کنیم».

 

آلمان در این بیانیه از ایران خواسته «از نفوذ خود در منطقه برای کاهش تنشها استفاده کند..»

 

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۳۴ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.

 

سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) یکشنبه شب در بیانیه‌ای تایید کرد که در حمله یک فروند پهپاد به پایگاهی در شمال شرقی اردن به نام «برج 22»، سه نظامی کشته و بیش از ۳۰ پرسنل نظامی این کشور زخمی شدند.

 

گروه مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که شامگاه یک شنبه به تعدادی از نقاط در سوریه و فلسطین اشغالی حمله کرده است با این حال مقاومت عراق مستقیما به حمله به پایگاه برج 22 اشاره‌ای نکرده است.

 

مقاومت عراق در بیانیه خود گفته که نیروهای این سازمان در شامگاه یکشنبه به عنوان بخشی از تلاش های خود برای مقاومت در برابر نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق و در پاسخ به قتل عام اسرائیل علیه مردم در غزه این حملات پهپادی را انجام داده است.

 

مقاومت عراق همچنین گفت که این حملات چهار پایگاه را هدف قرار داده که سه پایگاه در سوریه و یکی از این پایگاههای داخل فلسطین اشغالی قرار دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده